Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πήρα απ τη νιότη χρώματα! Αποφοίτηση Γ Γυμνασίου

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου έγινε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας η γιορτή αποφοίτησης της Γ Γυμνασίου. Οι μαθητές μας είχαν ετοιμάσει ένα όμορφο πρόγραμμα με μουσική, χορό,  και τραγούδια για να αποχαιρετήσουν τους καθηγητές τους και το σχολείο τους! Παράλληλα δόθηκαν τα απολυτήρια τους, έγιναν οι απονομές των αθλητικών κυπέλλων και μεταλλίων.  αλλά μοιράστηκαν και αναμνηστικά από τη Λέσχη Ανάγνωσης της Γ Γυμνασίου , τα οποία ετοίμασε η ίδια η κ.Κορδάτου , μια από τις υπεύθυνες της λέσχης,  ενώ στα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης μοιράστηκε το περιοδικό που περιέχει όλες τις φετινές ταινίες που είδαν οι μαθητές μαζί με τις κριτικές τους! Στη γιορτή παραβρέθηκαν οι γονείς των μαθητών μας, συγγενείς, φίλοι αλλά και πολλοί μαθητές από τις άλλες τάξεις.






Τη γιορτή έστησαν οι ίδιοι οι μαθητές μας με τη βοήθεια των συναδέλφων της κ.Ζαχαρή και της κ.Καλύβα. Τα μοντέρνα χορευτικά επιμελήθηκαν οι μαθήτριες  Βαγγελίτσα Κάβουρα και  Μύριαμ Πινακίδου - και αποδείχτηκαν εξαιρετικές δασκάλες!- ενώ το τανγκό και τη χορογραφία του «Πήρα απ τη νιότη χρώματα» δίδαξε η συνάδελφος κ.Καλύβα. Τα τραγούδια τα διάλεξαν οι μαθητές μας και τραγούδησαν: ο Θεοδόσης Παπαστεριάδης, Βαγγελίτσα Κάβουρα, Εύα Γιαλλούση και Ξένια Γεωργίου. Στη λύρα ο μοναδικός Θεόφιλος Κουλλιάς , ο οποίος έπαιξε και μαντινάδες και κρητικά στο τέλος της γιορτής. Στα ντραμς ο Μανώλης Μαραγκός, ενώ κιθάρα έπαιξαν ο Θεοδόσης Παπαστεριάδης και ο Βασίλης Παλάσκας. Τέλος, τα βίντεο επιμελήθηκε ο Μιχάλης Ζαμάγιας,ενώ την παρουσίαση έκαναν οι μαθητές Διονυσία Χόνδρου και Δημήτρης Φρούντζας.







.
























 






 


Στη γιορτή συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι ακόλουθοι μαθητές:
Καρολίν Αγκέλοβα
Ξένια Γεωργίου
Εύα Γιαλλούση
Κων/νος Δέμος
Μιχάλης Ζαμάγιας
Κορίνα Ζήκα
Βαγγελίτσα Κάβουρα
Ανέστης Καραναστάσης
Χρήστος Κοκκινοβασίλης
Θεόφιλος Κουλλιάς
Μανώλης Μαραγκός
Κατερίνα Μάρκου
Σπύρος Μαστρογιώργης
Άννα Μαρία Μήλα
Βασίλης Παλάσκας
Κατερίνα Παπαδάκη
Θεοδόσης Παπαστεριάδης
Μύρια Πινακίδου
Μαρία Σεγραίδου
Κων/να Χαδούλη
Γιώργος Χόνδρος
Διονυσία Χόνδρου
Δημήτρης Φρούντζας




Παράλληλα με την εκδήλωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» λειτούργησε έκθεση με έργα ζωγραφικής των μαθητών μας τα οποία διατίθενται προς πώληση. Τα χρήματα από την πώληση θα χρησιμοποιηθούν για την αναμόρφωση της αίθουσας καλλιτεχνικών του σχολείου.

 Ευχαριστούμε πολύ το Διευθυντή του σχολείου κ.Βλάχο , το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στήριξαν με κάθε τρόπο την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον κ.Καματερό που πρόσφερε την τεχνική και ηχητική κάλυψη.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!