Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αποχαιρετώντας το Γ3 και Γ4.

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της .Το ιστολόγιο μας μέτρησε την τέταρτη χρονιά του στο διαδίκτυο και γω νιώθω την ανάγκη να αποχαιρετήσω τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα. Χαρούμενα παιδιά, παιδιά γεμάτα όρεξη να συνεργαστούν και να μάθουν.Χαίρομαι που μας φεύγουν και ανοίγουν τα φτερά τους για νέες εμπειρίες - αν και θα μας λείψουν πολύ.
Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά από πολλές απόψεις αλλά τα καταφέραμε να μη νιώσουμε την απογοήτευση και τη μιζέρια-τουλάχιστον μέσα στο σχολικο χώρο.Μελετήσαμε, δημιουργήσαμε, φτιάξαμε χαρούμενες αίθουσες για μάθηση,ανταλλάξαμε ιδέες, αλλάξαμε ρόλους(έγινα και λίγο μαθήτρια φέτος!),δουλέψαμε ομαδικά, μάθαμε πολλά και καινούρια πράγματα,συζητήσαμε κοινωνικά θέματα, είδαμε ταινίες,διαβάσαμε λογοτεχνία, ανακαλύψαμε  νέα ταλέντα( !) στη ζωγραφική, την ποίηση και τη χειροτεχνία και φτάσαμε στο τέλος χωρίς να το πολυκαταλάβουμε.
Αντίο Γ3!
Αντίο Γ4!


Καλή τύχη λοιπόν σε όλους τους φετινούς μας μαθητές! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και μην ξεχνάτε : ο καθένας από σας είναι σημαντικός και όλοι μαζί μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ελαφρώς άτεχνο αλλά είναι αφιερωμένο στο Γ4 για την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει την 21η Μαρτίου, μέρα ενάντια στο ρατσισμό.

4 σχόλια:

sofia είπε...

Καλημέρα αγαπημένοι μαθητές του Γ3 και Γ4 και αγαπημένη Γιώτα,

η δουλειά σας ήταν αξιόλογη και ενδιαφέρουσα. Με εντυπωσίασαν οι εργασίες σας , οι αναγνώσεις σας, αλλά και οι ποιητές και οι ποιήτριες που αναδείχθηκαν από τις τάξεις σας.
Σας έχω ξαναγράψει ότι σας είχα/έχω μεγάλη συμπάθεια και αδυναμία.
Στο τέλος υπάρχει μια γλυκειά μελαγχολία, αλλά το γεγονός ότι τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους και είναι έτοιμα για πιο ψηλά πετάγματα είναι που αφήνει την ευχάριστη επίγευση.

Καλή τύχη

Με αγάπη

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Σοφία, αγαπημένη διαδικτυακή φίλη, ευχαριστούμε!Νομίζω ότι η μελαγχολία του τέλους απαλύνεται πάντα από τις ωραίες στιγμές που κρατάμε στη μνήμη μας.Εξάλλου τα παιδιά μας-γιατί νομίζω ότι παιδιά μας νιώθουμε τους μαθητές μας-προχωράνε και μας κάνουν περήφανους!

Ξύλινος Ιππότης είπε...

Καλό καλοκαίρι παιδιά!
Μην ξεχνάτε ποτέ από που ξεκινήσατε και ποιοι ήσασταν, όπου κι αν φτάσετε!
Και να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας!
...
Τώρα κάθε τέλος να ξέρετε έχει μια αρχή μπροστά,
κι απλά ζήστε ότι σας προσφέρει η ζωή!

andrik είπε...

poli wraio blog!!kalws se vrika!!!