Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο!

Οι πέντε εργατικές νέες μαζί!
Νέα χρονιά, νέοι μαθητές , νέα ταξίδια στη γνώση! Η φετινή χρονιά με βρήκε παρέα με το Γ6. Με τα παιδιά γνωριζόμαστε από πέρσι  μιας και είχα την τύχη να πορευόμαστε μαζί στο μάθημα της Βυζαντινής Ιστορίας. Φέτος οι ώρες που βρισκόμαστε μαζί είναι πολύ περισσότερες – 7 την εβδομάδα! Εκτός των άλλων είμαι και υπεύθυνη του τμήματος τους και με τους καλλιτέχνες του τμήματος –που δεν ξέρω πως γίνεται αλλά κάθε χρονιά είναι γένους θηλυκού!- αποφασίσαμε να ομορφύνουμε την τάξη με ένα γκράφιτι. Την εικόνα την «κλέψαμε « από ένα άλλο σχολείο της Αθήνας. Και σήμερα οι καλλιτέχνες μας έδρασαν και ιδού το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που συνεργάστηκαν άψογα για να τελειώσουν αυτό το όμορφο έργο: Διονυσία, Χόνδρου, Ανδρονίκη Χατζηβασιλείου, Γκιουλσεβήμ Χατζησουλειμάν, Χρυσάνθη Χατζηχριστοφή, Εντουένα Χίντα . Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω  όμως και τη βοήθεια του Κων/νου Τυρινόπουλου και της Νικολέτας Χρηστοφή. Όλοι τους δούλεψαν  με  αφοσίωση και στο τέλος καθάρισαν την τάξη τους παραδίδοντας την πιο όμορφη! Μπράβο παιδιά! 





Το τελικό αποτέλεσμα!


Η Γκιουλσεβήμ και η Διονυσία εν δράσει!


Και η Θάλεια μας με την Αθηνά, μέλη της περσινής ομάδας των καλλιτεχνών φωτογραφίζονται και με το παρόν καλλιτέχνημα! (Γιατί οι απόφοιτοι μας δεν μας ξεχνάνε!






Ο τίτλος της ανάρτησης είναι φιλική προσφορά μιας παλιάς, αγαπημένης μαθήτριας, και νυν τεταρτοετούς φοιτήτριας , της Ελένης Σακέρογλου στην οποία αφιερώνουμε και το τραγούδι που ακολουθεί!










Δεν υπάρχουν σχόλια: