Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Συγχαρητήρια κ. Παπαθεοδώρου!


Χτες το απόγευμα απονεμήθηκαν τα βραβεία του περιοδικού Διαβάζω και το βραβείο Λογοτεχνικού Βιβλίου για μεγάλα παιδιά απονεμήθηκε στον κ.Βασίλη Παπαθεοδώρου και το βιβλίο του Στη διαπασών.
Το βραβείο απένειμε η Διαμάντη Αναγνωστοπούλου, Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πρόεδρος της επιτροπής που έκρινε τα παιδικά βιβλία.

Το βιβλίο του κ. Παπαθεοδώρου το διαβάσαμε στην Λέσχη Ανάγνωσης του σχολείου και κέρδισε τις καρδιές μας και την ψήφο μας! Επίσης ο κ., Παπαθεοδώρου επισκέφτηκε το σχολείο μας στα πλαίσια του προγράμματος του ΕΚΕΒΙ "Συγγραφείς και εικονογράφοι στα σχολεία" και μας κέρδισε με την απλότητα του και τη νεανική του σκέψη! (περισσότερες λεπτομέρειες δείτε σε προηγούμενες αναρτήσεις). Αισθανόμαστε λοιπόν ότι βραβεύτηκε ένας δικός μας άνθρωπος και γι' αυτό του στέλνουμε τα εγκάρδια συγχαρητήρια μας! Πάντα τέτοια κ. Παπαθεοδώρου! Και μην ξεχνάτε την υπόσχεση σας : σας αναμένουμε ξανά στην Κω!

1 σχόλιο:

vpapat είπε...

Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας το αφιερώνω. Εσείς είστε που το αγκαλιάσατε όλοι μαζί και το αγαπήσατε. Κι ερχόμενος στην Κω, αγαπηθήκαμε και μεταξύ μας. Ζήστε λοιπόν στη Διαπασών, καλό καλοκαίρι και ...αναμένω να με ξανακαλέσετε.
Φιλιά, Βασίλης.