Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Κινηματογραφική Λέσχη 1ου Γυμνασίου Κω 2018-2019!


20 ταινίες, 20 απογεύματα Κυριακής , σαράντα και πάνω ώρες ταινιών. Αυτός είναι ο φετινός απολογισμός του προγράμματος της Κινηματογραφικής Λέσχης του 1ου Γυμνασίου Κω.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μόνο μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και τηρείται παρουσιολόγιο. Οι μαθητές που επιλέγουν το πρόγραμμα εκπαιδεύονται, όχι μόνο στο να βλέπουν μια ταινία, αλλά και στο να την αναλύουν, να κάνουν τη δική τους κριτική, να προτείνουν και εκείνοι ταινίες – με κριτήριο όχι την εμπορική τους επιτυχία, αλλά την υπόθεση τους. Μετά από τις προβολές ακολουθούσε συζήτηση για την ταινία και οι συμμετέχοντες εξέφραζαν τη γνώμη τους για την ταινία που είχαν παρακολουθήσει.
 Οι συναντήσεις μας πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω έως και τη μετακόμιση μας στο κτίριο του Γυμνασίου. Οι προβολές συνεχίστηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Το πρόγραμμα έκλεισε με την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα.
Εδώ μπορείτε να δείτε το περιοδικό που εκτυπώσαμε και θα μοιραστεί στους μαθητές μας ως αναμνηστικό της συμμετοχής τους σε αυτό. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα μέλη και τα ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους και την ενεργή παρουσία τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια: