Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Life is wonderful..




Η ζωή είναι ένας δρόμος. Ανάλογα πώς εσύ θα το δεις. Δεν παίζουν ρόλο οι δυσκολίες, σημασία έχει αν εσύ θα το δεις σαν ανηφόρα. Εγώ όλα τα προβλήματα μου έχω μάθει να τα ξεπερνάω και να προχωράω γιατί the fucking LIFE is too short. Life is wonderful. Είναι στιγμές που θες να γυρίσεις πίσω, να ζήσεις ξανά τις πιο ωραίες σου στιγμές, μα δεν μπορείς. Αυτές τις στιγμές κράτα βαθειά μέσα στην καρδιά σου ό,τι αγάπησες και σ' έκανε πραγματικά ευτυχισμένο και προχώρα.


Σίγουρα δεν μπορείς να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές, μα να ξέρεις πως πάντα θα είναι δικές σου και θα σε ακολουθούν. Μην σταματήσεις να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι για ό,τι καλύτερο στη ζωή σου. Να ξέρεις πως τα όνειρα χάνονται μόνο όταν τα παρατήσεις. Δυσκολίες θα βρεις σ' αυτό το ταξίδι, μα όταν φτάσεις στον προορισμό σου θα έχεις κερδίσει πολλά.

Αγάπησε και ζήσε την κάθε στιγμή σου σαν να είναι η τελευταία σου.

Αν κάποτε χάσεις κάτι αγαπημένο σου μη λυπηθείς. Μην ξεχνάς ποτέ πως κάπου παρακάτω μακριά ή κοντά υπάρχει για όλα ένα τέλος.

Τίποτα όμως δε χάνεται απ' τη στιγμή που έχεις ζήσει έστω και για λίγο.

Μένει για πάντα μέσα στην καρδιά μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση και οι αναμνήσεις είναι που δίνουν αξία στη ζωή! Έτσι έμαθα να ζω. Προσπάθησε και εσύ και θα δεις πως θα πονάς λιγότερο.



Μπιάνκα Μπορογκίνα Β2


2 σχόλια:

Paraskevaki είπε...

na kai enas episeis xazo aisiodo3os an8ropos bravo...<3
polli wraio keimeno me noima...
kai polli wraio to tragoudi pou epele3es gemato zwntania kai aisiodo3ia gia ena kalitero mellon...<3

Ανώνυμος είπε...

Savеd аs a fаvorite, I really like your ѕіte!


Feel free tο surf to my weblog: seo orange county