Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Εγώ δεν βλέπω σύνορα.Εσύ;

           Όλα ξεκίνησαν όταν ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία από μια εξαιρετική δημιουργία των μαθητών του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, στην οποία τα παιδιά απεικόνιζαν έναν κόσμο χωρίς σύνορα. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στους μαθητές του Γ1 και επειδή τους άρεσε πάρα πολύ αποφάσισαν να την αντιγράψουν στον τοίχο του δικού τους τμήματος.Πολλοί προθυμοποιήθηκαν να δουλέψουν γι αυτό, αλλά τελικά αυτές που το πήραν πάνω τους ήταν οι κοπέλες!(διόλου παράξενο κατ' εμέ!)
      Σήμερα λοιπόν ,μετά τη γιορτή του Πολυτεχνείου, η Νικολέτα, η Ίριδα, η Κατερίνα, η Θάλεια. η Μαρία, η Ζινέτ και η Αθηνά με την πολύτιμη βοήθεια του κ.Βασιλακόπουλου, του καθηγητή των καλλιτεχνικών, δημιούργησαν αυτή την εκπληκτική εικόνα στο τμήμα τους!
Οι φωτογραφίες είναι της Μαρίας, της Ίριδας και της Θάλειας.







Και το έργο ολοκληρωμένο!



Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που βοήθησαν!
 

2 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Μπράβο, βρε παιδιά! Από την ιδέα ως τις λεπτομέρειες της εφαρμογής της, είναι όλα υπέροχα. Ακόμα και το χρώμα που επιλέξατε μ' αρέσει πολύ!

Ευχές για ανεξάντλητη δημιουργικότητα - σε καθηγητές και παιδιά.

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Διονύση, χαθήκαμε φέτος!Όπως βλέπεις τα παιδιά μας είναι δημιουργικά!Ένα μικρό σπρώξιμο και μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι της χαράς και της ομορφιάς!
Ευχαριστούμε για τις ευχές!