Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μια ανάρτηση για τη Λέσχη Ανάγνωσης......

Μια ανάρτηση που τη χρωστούσαμε στα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης και αφορά την περσινή χρονιά.Έστω και με καθυστέρηση, δημοσιεύουμε την πολύ ωραία παρουσίαση της Μιρέλλας!Σε ευχαριστούμε πολύ Μιρέλλα (για την ωραία έκπληξη!) και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της Λέσχης καλή συνέχεια στο Λύκειο!Να θυμάστε την γεμάτη ζωντάνια και κέφι περσινή χρονιά και να μας επισκέπτεστε καμιά φορά!


Λέσχη Ανάγνωσης 1ου Γυμνασίου Κω

6 σχόλια:

Μιρέλλα Κ. είπε...

Πάντα θα τη θυμόμαστε τη λέσχη, χαραγμένη βαθιά μέσα στις καρδιές μας.

Θέλω να πω πως με τα περισσότερα μέλη της λέσχης διατηρούμε ακόμα σχέσεις και μας δένει ένας ισχυρός δεσμός, η φιλία μας.

Επίσης, ακόμη δεν έχετε μάθει πως ΔΕ ΘΕΛΩ να δημοσιεύετε το όνομά μου στις εργασίες μου; Χαχα! Δε θέλω τα πνευματικά δικαιώματα..

Τέλος, να ξέρετε πως η Δάφνη, η Νεφέλη κι εγώ θα σας ερχόμαστε στην κινηματογραφική λέσχη είτε μας θέλετε είτε όχι!

Φιλιά!!

Νίκος είπε...

Πολύ ωραία παρουσιάση!!!Μπράβο Μιρέλλα!!!!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Με πόση συγκίνηση ξανασυναντάω τη λέσχη σας!
Γειαααααααα, σας! Η ανάρτηση ένα ακόμα διαμαντάκι της Μιρέλλας, το τελευταίο κείμενο το διαβάσαμε με πολλά πολλά χαμόγελα και...
...και, βέβαια, πρέπει να δηλώσουμε ότι χρωστάμε κι εμείς κάτι υπολοιπάκια από πέρυσι, τα οποία δεσμευόμαστε να διεκπεραιώσουμε συντόμως.

( Παιδιά, λυκειοπαιδάκια, μη χανόμαστε. Ακούτε κι εσείς, κυρία;)

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Μιρέλλα, εδώ έχεις ολόκληρο ιστολόγιο και ντρέπεσαι που δημοσιεύεται το όνομα σου;;;Εννοειται όοτι είστε ευπρόσδεκτες σε όλες μας τις δραστηριότητες!!!
κ.Διονύση μας, εννοείται ότι δεν πρόκειται να χαθούμε!Κολλιτσίδες θα σας γίνουμε!Να έχετε μια καλή σχολική χρονιά και θα τα λέμε διαδικτυακά!

Emily Lyroni είπε...

Μιρέλλα,Παναγιώτα
μπράβο σας για την όμορφη παρουσίαση!Το κείμενο "date a girl who reads" είναι καταπληκτικό!Καλή αρχή σε όλα τα μέλη της λέσχης σας!!

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Ευχαριστούμε Αιμιλία και σου ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή τύχη στη λέσχη σας!Και φυσικά αναμένουμε προτασεις για κοινή δράση!