Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Καλή χρονιά (αν και αργοπορημένα..)



Καλή σχολική χρονιά φίλοι και αναγνώστες του ιστολογίου. Οι φετινές ιδιαίτερες συνθήκες , κοινωνικές και άλλες, δεν μας επέτρεψαν να σας καλωσορίσουμε στην ώρα μας. Αν και καθυστερημένα λοιπόν, ευχόμαστε καλή δύναμη στους μαθητές και τους καθηγητές τους .Να είμαστε όλοι καλά και να μην εγκαταλείψουμε τον ωραίο αγώνα της παιδείας, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε.
 Φέτος το ιστολόγιο θα το κρατήσουμε με τους μαθητές του Γ3 και Γ4 αλλά θα παρουσιάσουμε και όποια άλλη δουλειά, άλλου τμήματος.Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων των μαθητών και φυσικά περιμένουμε και πρωτότυπες, δημιουργικές εργασίες!Άντε παίδες, αναμένουμε τα καλύτερα!Και το τραγουδάκι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους!

...Dont give up
cause you have friends
Dont give up
Youre not the only one
Dont give up
No reason to be ashamed
Dont give up
You still have us
Dont give up now
Were proud of who you are
Dont give up
You know its never been easy









5 σχόλια:

Μιρέλλα Κ. είπε...

Μου λείπετε όλοι σας πάρα πολύ! :(

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Και σεις μας λείπετε περσινά , αγαπημένα τριτάκια!Όμως έχετε απλώσει τα φτερά σας(καλή ώρα σαν την πεταλούδα σου!) να γνωρίσετε καινούρια μέρη και να γίνετε ακόμη καλύτερα!

Μιρέλλα Κ. είπε...

Ναι, αν και λέμε πως πρέπει να προχωράμε, να ζούμε, να ονειρευόμαστε, μερικές φορές θέλουμε τόσο πολύ να γυρίσουμε στο παρελθόν!!! Η περσινή χρονιά πέρασε τόσο γρήγορα..

Ανώνυμος είπε...

Όμορφη,δημιουργική και καλή χρονιά σε όλους μας! Όντως, μας έχετε λείψει όλοι πάαααρα πολύ.. και, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, όταν ζητήσαμε μεταγραφή για το Γυμνάσιο, μας είπαν ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ακου εκεί δε γίνεται..

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Καλέ Αναστασία ποιος στο είπε ότι δε γίνεται;;όλα γίνονται!Γι αυτό σας διατάζω να είστε παρούσες στην πρώτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης για φέτος την άλλη βδομάδα!Περισσότερες λεπτομέρειες εντός ολίγου!
(Και εμάς μας λείπετε πά;ρα πολύ καλά μου παιδιά.Αλλά όπως είπα και στη Μιρέλλα, έχετε ανοίξει τα φτερά σας για άλλα , πιο μεγάλα και καινούρια πράγματα!
Και εμείς σας θαυμάζουμε!