Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

The wall στην αίθουσα μουσικής!

Πρόσφατα στο μάθημα της μουσικής ασχοληθήκαμε με διάφορα ροκ συγκροτήματα. Μέσα σε αυτά ήταν και το συγκρότημα Pink Floyd. Εμείς σκεφτόμασταν αρκετό καιρό πριν να κάνουμε κάτι σχετικό στην αίθουσα μουσικής. Έτσι, αποφασίσαμε τελικά και με την βοήθεια της καθηγήτριας μας, στο να επιλέξουμε θέμα, να κάνουμε το εξώφυλλο του άλμπουμ των Pink Floyd- The Wall. 



Οι Pink Floyd είναι ένα ροκ συγκρότημα από την Αγγλία. Το The Wall είναι το ενδέκατο άλμπουμ τους και κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου 1979. Το The Wall είναι ακόμα και στις μέρες μας πολύ διάσημο άλμπουμ. Για την ακρίβεια είναι το άλμπουμ με περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής. Ο αριθμός των πωλήσεων είναι 30 εκατομμύρια.Ο δίσκος «The Wall» (1979), είναι ένα λεγόμενο «concept album» που ασχολείται με τα υλικά και συναισθηματικά τείχη που χτίζουν οι σύγχρονοι άνθρωποι γύρω τους για να επιβιώσουν.
 Χτες το πρωί με τα κατάλληλα χρώματα και ηλεκτρονικά μέσα και με την κατάλληλη διάθεση δουλέψαμε στην αίθουσα μουσικής και  πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που αυτή η δημιουργία θα συνεχίσει να διακοσμεί την τάξη της μουσικής για τα επόμενα χρόνια!

Νικολέτα Ανθούλη, Γ1


 (σημ: η ομάδα που ασχολήθηκε με την καλλιτεχνική διαμόρφωση της αίθουσας μουσικής αποτελείται από τις : Κατερίνα, Γιαλλούση, Νικολέτα Ανθούλη, Ίριδα Βορριά, Μαρία Ιωαννίδου, Αθηνά Βαρθακούρη , Θάλεια Αποστολοπούλου , Ζινέτ Βολακά).



Δεν υπάρχουν σχόλια: