Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ζήσε τη στιγμή!- Then came you

Σήμερα η ταινία ήταν πολύ συγκινητική. Η ταινία αυτή περιστρέφεται γύρω από την ζωή του Κάλβιν, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι άρρωστος, ξαφνικά γνωρίζει ένα κορίτσι, την Σκάι, η οποία πράγματι πάσχει από καρκίνο και οι μέρες της είναι μετρημένες. Έτσι από το μηδέν ξεκινάει και δημιουργείται μια υπέροχη φιλία και η Σκάι μαθαίνει τον Κάλβιν πως να ζήσει μια ευχάριστη ζωή. Τώρα, τα μηνύματα της ταινίας είναι πάρα πολλά,  άλλα εγώ συγκεκριμένα εστίασα στο γεγονός πως πρέπει πάντα να ζούμε την κάθε μας μέρα σαν να είναι η τελευταία. Πρέπει πολλές φορές να σκεφτόμαστε πως είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε. Ακόμα στην ζωή πρέπει πάντα μα πάντα να προχωράμε μπροστά και να μην μένουμε κολλημένοι σε μια κατάσταση οποιαδήποτε και αν είναι αυτή. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει όλοι μας να συνεχίζουμε και να κοιτάμε στο μέλλον αισιόδοξα !
Μαρία Μυρωνίδη, Γ4



Η ταινία που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη Κυριακή ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Μου άρεσε ιδιαίτερα το μήνυμα που μας περνάει, το οποίο είναι να ζούμε την κάθε μας μέρα σαν την τελευταία μας μέρα, γιατί η ζωή είναι ένα ταξίδι που κάποτε τελειώνει. Επίσης μου άρεσε πολύ πώς αυτό το κορίτσι παρόλο που είχε αυτή την αρρώστια κατάφερε και ήταν δυνατή και πέρασε αξέχαστες στιγμές μαζί με τον νέο της φίλο.
Μαρία Τσουμπαρεκ, Γ6




Η ταινία "Then came you" ήταν πολύ ωραία. Στην αρχή την βαρέθηκα κάπως. Υπέθεσα ότι είναι μια συνηθισμένη ιστορία "το κορίτσι γνωρίζει το αγόρι , αυτή έχει καρκίνο, θα τα φτιάξουν στη μέση της ταινίας και μετά αυτή θα πεθάνει". Αλλά όχι ..Μετά που έβλεπα ότι τα δύο παιδιά παρέμεναν φίλοι μου άρεσε πολύ .
Η ταινία θίγει πολλά θέματα . Αγάπη, Φιλία, Αρρώστιες (συγκεκριμένα καρκίνος). Εμένα προσωπικά με άγγιξε, και με συγκίνησε πολύ (ποτάμι τα δάκρυα) Αν και προς το τέλος στενοχωρήθηκα πολύ , η τελευταία σκηνή σου αφήνει μια ελπίδα ! Ένα από τα διδάγματα της ταινίας πιστεύω πως είναι το εξής "Κάνε αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Ζήσε τη στιγμή και άσε το μετά . Το τώρα είναι που μετράει !!"
Δέσποινα Κώτση, Γ3

Δεν υπάρχουν σχόλια: