Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τα ζα καταγγέλουν...


Εσείς οι άνθρωποι είστε αχάριστοι και ανόητοι.Δεν εκτιμάτε ό,τι σας χάρισε η φύση και σκοτώνεστε μεταξύ σας.Εμείς όμως τι φταίμε;;
Μας σέρνετε σε καράβια και σε μέρη μακρινά από τα λιβάδια μας.Πεθαίνουμε στο δρόμο, αλλά εσάς δεν σας νοιάζει.Μετά μας φορτώνετε με κάτι σίδερα- όπλα ακούσαμε ότι τα λένε- και μας βάζετε να περπατάμε με τις ώρες.Κουραζόμαστε, αλλά δε σας νοιάζει.Έπειτα υπάρχουν και κάτι άλλοι άνθρωποι που μας σκοτώνουν .
Καλά εσείς έχετε πολέμο, εμείς γιατί;Και στέλνουν και τα μεγάλα πουλιά για να μας πετάνε φωτιά.Εμείς θέλουμε να είμαστε στα λιβάδια μας και να ζευγαρώνουμε , όχι νε είμαστε στον πόλεμο.
Έντι Ντρέου, Γ3

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά προτιμώ πια τον΄ πόλεμο μιας και έχει γίνει περισσότερο ανθρώπινος από την ειρήνη!!Οι άνθρωποι έχουν γίνει αγρίμια πια και μόνο λίγο κόκκινο αίμα θα τους θυμίσει κάποια πράγματα!!Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε!!

ΥΓ:Επίσης το δέντρο της ελευθερίας διψάει για λίγο αίμα ακόμα!!Σε λίγο θα το ζητήσει!!Ας είμαστε έτοιμοι!!

Ξύλινος Ιππότης είπε...

Όταν διάβασα τα ζα καταγγέλουν,
νόμιζα ότι κάποιοι άνθρωποι θα καταγγέλουν..!
...
Μάλλον φίλε μου,
έκανες λάθος στον τίτλο
γιατί
άλλοι είναι τα ζα...

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Ξύλινε ιππότη, δεν φταίει ο Έντι για τον τίτλο.Επειδή μου παρέδωσε άτιτλη την εργασία του , τον τίτλο τον επινόησε η καθηγήτρια.Άρα μπορείς να είσαι ήσυχος ότι ο Έντι συμφωνεί μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο έχει απόλυτο δίκαιο η ώρα δεν αργεί!!!
Ξύλινε όντως θα ήταν καλύτερα να μίλαγα για ανθρώπους γιατί οι άνθρωποι έτσι έχουν καταλήξει ζώα αλλα είχα θέμα τα ζώα στον πόλεμο!!!