Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Όσο μπορείς....(από την Ηλέκτρα)


Κανόνας 1
Πάντα να ξεχωρίζεις! Πως θα ξεχωρίσεις; Με το να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάτι διαφορετικό μόνο και μόνο γιατί είμαστε άνθρωποι. Αυτό το διαφορετικό μπορεί να είναι κάτι που φαίνεται μόνο μέσα από μικροσκόπιο!


Κανόνας 2
Πότε μα Πότε μην αλλάξεις για κανέναν! Αν δεν του αρέσεις, δεν αξίζει ούτε ένα λεπτό της ζωής σου να σπαταλάς, προσπαθώντας να του αλλάξεις την γνώμη. Ακόμη και εάν πιστεύεις πως είναι "η αδερφή ψυχή σου". Τότε καλύτερα να γίνεις μια γεροντοκόρη με 12 γάτες ( τουλάχιστον θα μπορέσεις να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου).








Κανόνας 3

Έχεις ακουστά την έκφραση YOLO ( YOU ONLY LIVE ONCE);  Αν ναι μην την χρησιμοποιείς ως δικαιολογία, όταν ρεζιλεύεσαι και χάνεις την αξιοπρέπεια σου. Γιατί; Επειδή αν σκέφτεσαι με το κίνητρο αυτό, θα έπρεπε να  κάνεις τον λίγο χρόνο ζωής σου κάτι σημαντικότερο ως προς την κοινωνία και τον εαυτό σου.


Κανόνας 4
Λένε πως ο εαυτός σου είναι ο μεγαλύτερος σου εχθρός, ναι αλλά μαζί μπορείτε να καταφέρετε πολλά όνειρα. Γι' αυτό μάθε να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου.



Κανόνας 5

Μην ακούς τι λένε οι άλλοι, όσο και αν αυτά τα λόγια πληγώνουν σαν καρφωμένα μαχαίρια στην πλάτη σου. Έχεις σκεφτεί μήπως προσπαθούν να καταστρέψουν τα όνειρα σου , μόνο και μόνο γιατί αυτοί δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν  τα δικά τους και δεν θέλουν να νιώσουν μόνοι; Ε, λοιπόν δείξε τους ότι είσαι πιο ΔΥΝΑΤΗ απ' αυτούς.

Ηλέκτρα Κριτσωτάκη, Γ3



Δεν υπάρχουν σχόλια: