Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

....Αφού η Ελλάδα μας πληγώνει όσο κανείς...


                   

Η Ελλάδα είναι σαν μια μεγάλη έπαυλη τεράστιας αξίας.   Στην πραγματικότητα είναι ένα τεράστιο κτίριο εγκαταλελειμμένο,  ρημαγμένο και παρατημένο στην τύχη  του.   
Το γέμισαν σκουπίδια και το άλλαξαν όλοι αυτοί που κοιτάνε μόνο το δικό τους συμφέρον και ο φτωχός λαός χάνεται μέσα στην ανάγκη και την φτώχεια αποθεώνοντας και λατρεύοντας Έλληνες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τους προβάλλουν συνέχεια.  


                                                                        
Τα νέα παιδιά μεταναστεύουν σε άλλες χώρες με καλύτερες συνθήκες για το μέλλον τους, αφού η πατρίδα τους δεν μπορεί να τους τις προσφέρει.
Υπάρχει όμως και η άλλη Ελλάδα που αγωνίζεται και προσπαθεί να αξιοποιήσει σωστά όλα τα δώρα του Θεού (πλούσιο φυσικό περιβάλλον όπως ο ήλιος, η θάλασσα).
Υπάρχουν οι Έλληνες που παρ’ όλη την φτώχεια τους σέβονται τον συνάνθρωπο τους, αγαπούν την πατρίδα τους και προσπαθούν να τη σώσουν. Για μένα η Ελλάδα είναι μια χώρα με ικανούς ανθρώπους που παλεύουν για το καλύτερο και όσο και να με πληγώνει δεν θα την άλλαζα ποτέ. Λευτέρης Χατζηνικολάου, Γ6Δεν υπάρχουν σχόλια: