Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Καλωσόρισμα!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, επισκέπτες του ιστολογίου μας, καλωσήρθατε! Είμαστε μαθητές της Γ Γυμνασίου και είναι η πρώτη μας προσπάθεια να ασχοληθούμε ενεργά και ομαδικά με το διαδίκτυο παρουσιάζοντας τις εργασίες και τις δράσεις μας. Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέροντα όσα έχουμε να σας παρουσιάσουμε ! Δεκτές προτάσεις διαδικτυακής συνεργασίας και ανταλλαγής ιδεών!
Πάρτε λοιπόν χρώμα και σεις και ελάτε να ζωγραφίσουμε μαζί ένα πολύχρωμο κόσμο!




τα παιδιά του Γ4

8 σχόλια:

fithis είπε...

Καλορύζικο....Καλή αρχή και καλές αναγνώσεις...

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Ευχαριστούμε φίλε Γιώργο!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Ανάμεσα στους τοίχους ή ανάμεσα στους φίλους;
Προτού προλάβω να γνωρίσω τα 17 καταπληκτικά τριτάκια της Κω, δηλώνω φίλος και σίγουρος πως θα "ανεβάσουν" εδώ ωραιότατα πράγματα.
Σας εύχομαι να γίνει ετούτος ο χώρος πεδίο δημιουργίας, ιδεών, θερμών συζητήσεων, αναζητήσεων και, τέλος πάντων, πεδίο δόξας λαμπρόν! ( Το πεδίο των παιδίων, δηλαδή!)

Μια και είσαστε στην αρχή του δρόμου, του ταξιδιού, σας δίνω τη σχετική (ζακυνθινή) ευχή: Μπαμπάκια η ρούγα σας!!

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Ευχαριστούμε Διονύση!Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε.Ειδικά άμα υπάρχουν τα καλά παραδείγματα των δικών σας παιδιών, που δίνουν κουράγιο και σε μας τους υπόλοιπους να μην εγκαταλείπουμε!
Ελπίζουμε τα παιδιά να υποστηρίξουν με όλη τους την ψυχή την προσπάθεια αυτή.
Ίδωμεν!

annboukou είπε...

Καλωσωρίζω κι εγώ στον κόσμο του διαδικτύου τους μαθητές της Κω και ελπίζω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις όχι μόνο οι διδάσκοντες,αλλά και οι μαθητές μεταξύ τους,σε αυτή την ενδιαφέρουσα δοκιμή. Θα τα λέμε...

xrysomyga είπε...

Γεια σας παλιοί μας φίλοι από την Κω. Κι εμείς μαζί σας στον πολύχρωμο κόσμο σας, με χαρά μας να συναντιόμαστε και να συνεργαζόμαστε. Στις ζωγραφιές πάντως σκίζετε.
Τα φιλιά μας σε όλους και καλή αρχή!

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

annboukou
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!Και πιο πολύ ευχαριστούμε για τις ιδέες δημιουργικής γραφής που απλόχερα μοιράζεστε μαζί μας.Όσο για τους μαθητές μας, νομίζω ότι θα ανταλλάξουν σίγουρα πρωτότυπες ιδέες.

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Ευχαριστούμε χρυσομυγάκια και μαμά χρυσόμυγα! Ελπίζω να αποδείξουμε φέτος ότι σκίζουμε και σε άλλους τομείς πλην της ζωγραφικής - κυρίως σε αυτόν της δημιουργικής συνεργασίας.